Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het schoon en veilig houden van uw keuken. Bovendien bieden wij een gratis inspectie aan om de staat van uw vetkanalen te beoordelen. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Type inspectie
Van welke dienst(en) wenst u gebruik te maken?

Maximale Brandveiligheid

Beperk het risico op keukenbranden met onze grondige vetkanaalreiniging.

Efficiëntieverbetering

Verhoog de luchtstroom en verminder energiekosten door professionele reiniging.

Gezondheidscompliance

Voldoe aan de hygiënenormen en voorschriften met onze gecertificeerde schoonmaakdiensten.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten of het offerte-aanvraagproces? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder voor snelle antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht je meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wij proberen altijd zo duurzaam mogelijk te werken. Dit doen we bijvoorbeeld door geen chemicaliën te gebruiken als dat niet nodig is, maar ook door materialen te hergebruiken. Verder zijn we volop bezig met innovatieve ideeën om methoden en processen steeds duurzamer te maken.

Dat is geen probleem. We gaan met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de opdracht. Daarop kijken we welke reinigingsmethode geschikt is. Vervolgens ontvangt u een passende offerte. Neem daarom gerust contact met ons op.

Vetkanalen Reinigen is een zeer flexibel bedrijf. We denken graag mee met de klant en snappen het dat machines niet mogen stilstaan. Heeft u ons met spoed nodig? Dan stellen wij alles in het werk om u te helpen.

Zeker. Naast onze projectmatige schoonmaakklussen, werken we ook veel op periodieke basis. Ook kunnen we het onderhoud uitvoeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Geen enkele reinigingsuitdaging is voor ons te gek!

Scroll to Top